După cume veţi observa, sau aţi observat deja, am adăugat o colecţie de feeduri rss (nu-mi cereţi traducerea şi explicaţia

) în portal. Astfel că veţi avea acces zilnic la ultimele ştiri (culturale sau ...pseudoculturale.

) de pe siteurile respective.
Am incercat să acopăr o plajă rezonabilă de site-uri cu ştiri interesante.
Dacă aveţi cunoştinţă de altele (pe care le folosiţi să vă informaţi), sau preferaţi altele, aştept cu plăcere sugestiile voastre.
Singura condiţie ar fi ca siteurile respective să ofere acel feed rss,... pentru că altfel nu avem cum să ne conectăm la ele. Dacă nu vă pricepeţi, faceţi sugestia şi verific eu dacă merge sau nu.
Iar dacă consieraţi că vre-unul dintre feedurile de ştiri nu are ce căuta pe arthalia...exprimaţi-vă opinia, ... dacă sunt şi alţi membri în asentimentul dumneavoastră,...uităm că a existat.
Mi-aş dori să avem şi pentru colegii tehnicieni măcar un astfel de feed, cu ştiri tehnice, dar din păcate încă nu avem o revistă românească online, de scenotehnică (nici măcar offline=tipărită)

.
Rămânem cu informaţiile pe care ni le dăm reciproc şi cu ceea ce reuşim să adunăm în secţiunea scenotehnică şi în wikiscena.
PS
Dacă simţiţi nevoia să comentaţi vreuna din ştiri...
faceţi-o, nu doar pe pagina sursă a ştirii (ziarul respectiv) ci şi aici pe arthalia (sau ...poate doar aici

) într-o secţiune unde se potriveşte mai bine cu subiectul ştirii, sau comentariului.
PS2
Pentru tehnicieni am adăugat totusi un feed de stiri, chiar dacă din sfera occidentala anglo-saxona. Dar poate ne mai sare în ochi o stire despre vreo jucarie noua.