ArThalia
Vineri.10.09.2010. 02.33. *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conţine codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Noutăţi: Vă amintesc:

Căutăm moderatori

Pagina principală   Forum   Ajutor Caută Autentificare Creează un cont  
collapse

Pagini: 1 [2]   In jos
  Imprimă  
Autor Subiect: Functionare forum  (Citit de 1201 ori)
0 Utilizatori ÅŸi 1 Vizitator pe acest subiect.
Geri LX
administrator
Veteran
*

popularitate: +7/-1
Deconectat Deconectat

« Răspunde #12 : MarÅ£i.08.07.2008. 14.34. »

ps. raman pe contul asta nou.

OK.

Am primit mesajele. Ca sa le vezi pe cele trimise trebuie sa bifezi " Salvează o copie în Mesaje trimise"
Memorat

Libertatea de opinie, de exprimare a acesteia, este mai presus de convingerile personale.
...Chiar şi de convingerile unei majorităţi date de o conjunctură.

Cine nu e de acord cu mine,...nu e obligatoriu împotriva mea!
Geri LX
administrator
Veteran
*

Deconectat Deconectat

« Răspunde #13 : Joi.16.04.2009. 16.11. »

De câteva zile, datorită unui conflict între două modificări aduse forumului, pagina portalului se încarcă cu o întârziere de 7-8 secunde.
Cum ambele modificări (pachete de modificări - mod's) sunt utile, una fiind portalul însuşi cealaltă fiind legată de afişarea linkurilor interne, nu aş vrea să trebuiască să renunţăm la niciuna din ele.
Am luat deja legătura cu unul din realizatorii softului portalului şi a celuilalt pachet şi aştept să găsească o soluţie de eliminare a conflictului.
Deocamdată am de ales între:

- a dezactiva portalul cu totul

-a înlătura articolele din portal (acestea fiind una din sursele conflictului)

- a înlătura modificarea conflictuală ceea ce va insemna ca toate linkurile interne nu vor mai arata aşa: Sugestii şi sesizări ci aşa : http:://www.arthalia.ro/index.php/board,38.0.html

- sau a apela la răbdarea voastră şi a aştepta pana voi primi o soluţie.

Deocamdată, cu scuzele de rigoare pentru disfuncţionalităţi, voi alege o soluţie de compromis şi voi dezactiva temporar articolele din portal. Portalul se va încărca astfel în timpi normali, dar...fără articole.

Dacă aveţi alte propuneri, sugestii sau nemulţumiri, nu ezitaţi să le formulaţi.
« Ultima modificare: Joi.16.04.2009. 17.42. de către Geri LX » Memorat

Libertatea de opinie, de exprimare a acesteia, este mai presus de convingerile personale.

romanian
Membru

popularitate: +2/-1
Deconectat Deconectat

« Răspunde #14 : Vineri.17.04.2009. 06.23. »

La mine se incarca totul in parametri normali... Nu m-am impiedicat inca de acel "delay" de care vorbesti. Poate ar fi mai bine sa muti shoutcastul intr-un alt spatiu, in locul lui punind mesajul de "Bine ati venit!" scris putin mai maricel sau o poza "apasabila" catre pagina propriuzisa cu topice (topice sau topicuri ar fi corect scris !?). Sau ceva gen flash, eventual un "preview" gen "burtierele" scrise de la stirile tv. Daca (tot) suporta coduri html (gen shoutcast) de cautat un "feed rss" preluind stiri de pe un alt site sau doar topicele principale de pe Arthalia sub forma animatiei flash. Am zis "sub forma" si nu "neaparat" flash deoarece trebuie updatat manual la o noua versiune aparuta, posibil unii utilizatori nu se pricep sa instaleze sau au animatiile flash blocate voit... Muta shoutcastul mai jos si strecoara deasupra lui ce am scris sau taie tot topicul "radio" incit sa ramina si sa intre direct pagina cu titluri... O alta varianta in loc de feeduri ar fi sa pui deasupra shoutcast un cod kapcheatka doar "la deruta", bun impotriva eventualelor atacuri automate impotriva sitului... In rest la mine merge totul ok, fara pauze.
Memorat

+EU militez doar pentru ca FIGURATIA din Romania sa devina PROFESIE (tv; filme; teatre; internet etc).
+Indiferent de ce merge prost, exista intotdeauna cineva care a stiut ca asa va fi.
+Azi la banca un leu depui, miine el va scoate pui. Puii cui !?
+Murphy a fost un optimist
Geri LX
administrator
Veteran
*

Deconectat Deconectat

« Răspunde #15 : Vineri.17.04.2009. 10.54. »

Acum merge pentru că am dezactivat articolele. Nu shoutcastul era responsabil de lag. E un conflict în codurile a două mod-uri.
Ca şi majoritatea celorlalte blocuri (ferestre) şi shoutcastul poate fi minimizat de către utilizatorii care nu-l folosesc. Deocamdată zona centrală e cam goală pentru că lipsesc articolele. Nu mă apuc să customizez foarte mult layout-ul în primul rând pentru că nu mă pricep suficient, iar în al doilea pentru că periodic apar updateuri care trebuie să le instalez din motive de securitate, (astfel că nu am deloc probleme cu atacurile) iar dacă mă apuc să modific nu voi mai putea face updateurile, sau pierd ceea ce fac custom.
Astfel că mă limitez la opţiunile de customizare pe care mi le oferă SMF-ul şi SP-ul(portalul) şi nu mă apuc să modific coduri prin fişiere.
Aşa cum spui, flashul poate nu va funcţiona la toţi utilizatorii, aşadar mai bine fără.
Dacă ai sugestii de un feed rss care să aducă stiri si noutăţi din domeniu, poate incercăm. Dar nu are rost să pun unul cu stiri din alte domenii..sunt destule pe net.
Memorat

Geri LX
administrator
Veteran
*

Deconectat Deconectat

« Răspunde #16 : Joi.23.04.2009. 13.54. »

Din păcate încă nu a fost găsită o soluţie pentru rezolvarea problemei afişării articolelor în portalul forumului.
Cei la care am apelat au multe alte preocupări şi nu îi pot obliga să se ocupe de această problemă în mod primordial.
Ce pot să fac este să le amintesc din când în când şi să aştept să găsească o rezolvare.

Apelez şi eu la răbdarea voastră şi îmi cer încă o dată scuze pentru disfuncţionalităţi.

Aceste disfuncÅ£ionalităţi nu înseamnă însă că dumneavostră nu puteÅ£i comenta ÅŸi deschide subiecte în secÅ£iunea Prima pagină.  Când se va rezolva problema, subiectele noi din prima pagină vor fi din nou afiÅŸate ÅŸi în portal ca articole.
« Ultima modificare: Joi.23.04.2009. 14.14. de către Geri LX » Memorat

Geri LX
administrator
Veteran
*

Deconectat Deconectat

« Răspunde #17 : Luni.27.04.2009. 11.04. »

Se pare că am găsit soluţia şi acum totul funcţionează ...normal. Smiley
Am reactivat articolele din portal şi vă invit să postaţi şi în continuare subiecte de Prima pagină.

Dacă apar disfuncţionalităţi pe care eu nu le sesizez, vă rog să le semnalaţi.
« Ultima modificare: Luni.27.04.2009. 11.57. de către Geri LX » Memorat

Pagini: 1 [2]   In sus
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

* Åžtiri culturale

- aici propuneţi surse -

• Presă centrală
  • Bucuresti
  • Timisoara

• completaÅ£i lista
    făcând propuneri
    de site-uri

* noutati tehnice

- aici propuneţi surse -

• stiri diverse
  • discutii din forumuri

• completaÅ£i lista
    făcând propuneri
    de site-uri

mini-enciclopedia scenei ÅŸi spectacolului

Participaţi la proiect!

* online recent
    • Dot Vizitatori: 5
    • Dot Ascuns: 0
    • Dot Utilizatori: 0

There aren't any users online.

* ultimele mesaje
    Convertor DMX 512 - Rs 232 de către cristake_criss
    [Ieri la 12:46]

Electroacustica in aer liber de către DJ_CC
    [ Sâmbătă.04.09.2010. 20.42.]

Linkuri utile- sonorizare de către DJ_CC
    [ Sâmbătă.04.09.2010. 20.29.]

Lavalierele şi ...identificarea personajului. de către DJ_CC
    [ Sâmbătă.04.09.2010. 20.07.]

Ordonanţa de Urgenţă 58/2010 (...celor cu venituri din activitati independente) de către Geri LX
    [ Miercuri.01.09.2010. 15.37.]

Noi facilităţi pe forum de către Geri LX
    [ Luni.30.08.2010. 20.54.]

"NOAPTE BUNA, ROMANIA, ORIUNDE TE-AI AFLA !" de către Geri LX
    [ Luni.23.08.2010. 22.56.]

OUG nr. 63/30.06.2010 loveste fara mila institutiile culturale de către melindaagnes
    [ Sâmbătă.24.07.2010. 23.20.]

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
    SimplePortal 2.3.2 © 2008-2010, SimplePortal
    Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
    Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!