ArThalia
Miercuri.08.09.2010. 03.38. *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conţine codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Noutăţi: Vă amintesc:

Căutăm moderatori

Pagina principală   Forum   Ajutor Caută Autentificare Creează un cont  
collapse

Pagini: [1]   In jos
  Imprimă  
Autor Subiect: Despre ÅŸtiri, informaÅ£ii ÅŸi subiecte noi.  (Citit de 237 ori)
0 Utilizatori ÅŸi 1 Vizitator pe acest subiect.
Geri LX
administrator
Veteran
*

popularitate: +7/-1
Deconectat Deconectat

« : Miercuri.18.03.2009. 01.23. »

Stimati colegi, ...atunci când întâlniţi informaţii noi, ...cum este acel apel de pe site-ul ministerului, sau altele similare, ...sau articole din presă despre acţiunile sindicale, ...sau cum au fost ştirile despre teatrul din Deva, ...sau orice alte informaţii care au o legătură cu tema forumului nostru (inclusiv cronici de spectacole, ştiri despre şi pentru artişti, teatre, evenimente, spectacole, cronici, etc.etc.) ...nu vă sfiiţi să deschideţi topice într-un subforum potrivit şi să ni le semnalaţi. Numai astfel veţi putea fi şi voi mai bine informaţi...
Dacă fiecare vine cu o mică informaţie, (atunci când o întâlneşte, nu trebuie să facă nimeni muncă specială de documentare), prin însumarea informaţiilor avem cu toţii de câştigat.

Eu, de exemplu, în această perioadă nici ÅŸtirile la TV nu le mai văd.  Smiley Astfel că am aflat de la voi că e ceva în neregulă în Deva (ÅŸi după aceea am căutat pe internet ÅŸi am văzut ce ÅŸi cum) ÅŸi la fel acum am aflat de la Amalia de acel apel ciudat de pe site-ul MCC, care a apărut în 3 martie.

ArThalia nu este (din păcate sau din fericire) un site de presă care are în spate o echipă de culegere a ÅŸtirilor ÅŸi informaÅ£iior.  Este, sau se doreÅŸte a fi, o comunitate.
 Iar o comunitate virtuală există prin suma membrilor săi activi, sau mai exact în cazul nostru a mesajelor acestora.
Dezvoltarea comunităţii poate fi similară cu creÅŸterea bulgărului de zăpadă: dacă vor exista informaÅ£ii ÅŸi discuÅ£ii interesante, acestea vor aduce noi membri comunităţii, care la rândul lor vor aduce mai multe informaÅ£ii, generând interes, interes care va aduce noi membri, membri care vor aduce noi informaÅ£ii....ÅŸamd. 

De aceea, orice informaţii, ştiri, sau subiecte de discuţie, din domeniul nostru, chiar dacă nu sunt de interes naţional, chiar dacă par neînsemnate, pot avea valoarea lor şi pot folosi cuiva care la rândul său poate va aduce ceva folositor comunităţii. Iar comunitatea şi fiecare membru al său, vor avea astfel de câştigat.

« Ultima modificare: Miercuri.18.03.2009. 08.55. de către Geri LX » Memorat

Libertatea de opinie, de exprimare a acesteia, este mai presus de convingerile personale.
...Chiar şi de convingerile unei majorităţi date de o conjunctură.

Cine nu e de acord cu mine,...nu e obligatoriu împotriva mea!
Geri LX
administrator
Veteran
*

Deconectat Deconectat

« Răspunde #1 : Miercuri.18.03.2009. 23.31. »

Amalia
Înţeleg că nu eşti familiarizată cu modul de organizare şi de funcţionare al unui forum online. Nu e nici o problemă totul se poate încerca şi învăţa. Smiley Nu se supără nimeni.

Fă o încercare:
Accesează forumul folosind butonul "forum" din bara de sus.
Aceesează subforumul "La bufet..."
În partea superioară a coloanelor cu subiectele de discuţie există un buton "Subiect nou"
Dând click pe acesta îţi va apărea interfaţa de creare a unui mesaj, pe care o cunoşti deja. În plus va trebui să dai un titlu topicului respectiv.

Scrii mesajul sau lipeşti conţinutul (paste).

Click pe "mesaj" ÅŸi ...gata.

E foarte simplu. Smiley

Pentru un alt subiect (un subiect diferit) repeţi procedura.
Pentru alte ştiri sau comentarii pe acelaşi subiect...foloseşti butonul "răspunde" pe care l-ai folosit şi în acest topic. Care are titlul "Despre ştiri..." Wink

O ştire, sau un subiect de discuţie legate de legislaţie le postezi în subforumul "Legislaţie", ...despre acţiunile sindicale în "Sindicate şi asociaţii profesionale" . O cronică de spectacol în "Foaier", iar promovarea unui spectacol în "Afiş" şi aşa mai departe.

Dacă e vorba de un eveniment important de interes general, un articol sau altceva, sau unul cu totul special, se poate folosi subforumul..."Prima pagină" ...şamd.

Dacă nu ştii unde să postezi poţi să o faci deschizând un topic în "La bufet...".

Dacă vrei să ştii mai întâi dacă subiectul respectiv nu are deja un topic deschis de altcineva, pentru a nu deschide alt topic pe aceeaşi temă,...poţi folosi motorul de căutare al forumului, folosind cuvinte cheie "norme", "Opera", abracadabra, etc, etc. Smiley

Succes... şi mai aşteptăm ştiri de la tine,...ca şi de la ceilalţi membri.

Memorat

Libertatea de opinie, de exprimare a acesteia, este mai presus de convingerile personale.

Geri LX
administrator
Veteran
*

Deconectat Deconectat

« Răspunde #2 : Joi.19.03.2009. 00.38. »

Mda...se pare ca oboseala isi spune cuvantul.
Mi-am dat seama (intr-un tarziu) ca ai crezut ca acest topic este o invitatie de a posta stiri aici si de a discuta apoi depre acestea. Mea culpa pentru neintelegere.

Acest topic e de fapt o invitatie si un indemn de a posta stiri , informatii si subiecte noi in tot forumul, deschizand topice noi in subforumurile potrivite pentru subiectele respective.

Imi cer scuze si... ma duc sa ma culc. Smiley

[ editat: Am deschis un topic distinct plecând de la postarea Amaliei : Control la Opera Nationala]
« Ultima modificare: Sâmbătă.21.03.2009. 23.28. de către Geri LX » Memorat

Pagini: [1]   In sus
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

* Åžtiri culturale

- aici propuneţi surse -

• Presă centrală
  • Bucuresti
  • Timisoara

• completaÅ£i lista
    făcând propuneri
    de site-uri

* noutati tehnice

- aici propuneţi surse -

• stiri diverse
  • discutii din forumuri

• completaÅ£i lista
    făcând propuneri
    de site-uri

mini-enciclopedia scenei ÅŸi spectacolului

Participaţi la proiect!

* online recent
    • Dot Vizitatori: 4
    • Dot Ascuns: 0
    • Dot Utilizatori: 0

There aren't any users online.

* ultimele mesaje
    Electroacustica in aer liber de către DJ_CC
    [ Sâmbătă.04.09.2010. 20.42.]

Linkuri utile- sonorizare de către DJ_CC
    [ Sâmbătă.04.09.2010. 20.29.]

Lavalierele şi ...identificarea personajului. de către DJ_CC
    [ Sâmbătă.04.09.2010. 20.07.]

Ordonanţa de Urgenţă 58/2010 (...celor cu venituri din activitati independente) de către Geri LX
    [ Miercuri.01.09.2010. 15.37.]

Noi facilităţi pe forum de către Geri LX
    [ Luni.30.08.2010. 20.54.]

"NOAPTE BUNA, ROMANIA, ORIUNDE TE-AI AFLA !" de către Geri LX
    [ Luni.23.08.2010. 22.56.]

OUG nr. 63/30.06.2010 loveste fara mila institutiile culturale de către melindaagnes
    [ Sâmbătă.24.07.2010. 23.20.]

Lege noua... de către cris
    [ Joi.22.07.2010. 17.43.]

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
    SimplePortal 2.3.2 © 2008-2010, SimplePortal
    Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
    Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!