Stimati colegi, ...atunci când întâlniţi informaţii noi, ...cum este acel apel de pe site-ul ministerului, sau altele similare, ...sau articole din presă despre acţiunile sindicale, ...sau cum au fost ştirile despre teatrul din Deva, ...sau orice alte informaţii care au o legătură cu tema forumului nostru (inclusiv cronici de spectacole, ştiri despre şi pentru artişti, teatre, evenimente, spectacole, cronici, etc.etc.) ...nu vă sfiiţi să deschideţi topice într-un subforum potrivit şi să ni le semnalaţi. Numai astfel veţi putea fi şi voi mai bine informaţi...
Dacă fiecare vine cu o mică informaţie, (atunci când o întâlneşte, nu trebuie să facă nimeni muncă specială de documentare), prin însumarea informaţiilor avem cu toţii de câştigat.
Eu, de exemplu, în această perioadă nici ştirile la TV nu le mai văd.

Astfel că am aflat de la voi că e ceva în neregulă în Deva (şi după aceea am căutat pe internet şi am văzut ce şi cum) şi la fel acum am aflat de la Amalia de acel apel ciudat de pe site-ul MCC, care a apărut în 3 martie.
ArThalia nu este (din păcate sau din fericire) un site de presă care are în spate o echipă de culegere a ştirilor şi informaţiior. Este, sau se doreşte a fi, o comunitate.
Iar o comunitate virtuală există prin suma membrilor săi activi, sau mai exact în cazul nostru a mesajelor acestora.
Dezvoltarea comunităţii poate fi similară cu creşterea bulgărului de zăpadă: dacă vor exista informaţii şi discuţii interesante, acestea vor aduce noi membri comunităţii, care la rândul lor vor aduce mai multe informaţii, generând interes, interes care va aduce noi membri, membri care vor aduce noi informaţii....şamd.
De aceea, orice informaţii, ştiri, sau subiecte de discuţie, din domeniul nostru, chiar dacă nu sunt de interes naţional, chiar dacă par neînsemnate, pot avea valoarea lor şi pot folosi cuiva care la rândul său poate va aduce ceva folositor comunităţii. Iar comunitatea şi fiecare membru al său, vor avea astfel de câştigat.