melindaagnes
Aşa cum îţi spuneam şi în mesajul:
Răspuns: Credidam.Cum ne recuperam drepturile- de autor/conexe ?, nu tebuie să propui un subiect de discuţie. Sau ca să fiu şi mi explicit...un subiect de discuţie nu se propune printr-o postare intr-un alt topic. Unde se discută altceva.
Un subiect nou de discuţie se propune creând pur şi simplu topicul de discuţie respectiv. E adevărat că nu ai de unde să ştii dacă va trezi interes şi dacă va răspunde cineva provocării, dar acesta e un "risc" cre trebuie asumat.

Şi eu am deschis o grămadă de subiecte de discuţie de când am deschis forumul, unele mai inspirate, altele mai puerile, unele au trezit interes, altele nu.

Uite ...în ceea ce priveşte întrebarea ta ( propunerea de subiect nou)...fiind o întrebare mai generală poţi să o pui deschizând un topic în:
La bufet....
În acest topic " Ce e în plus, sau ce lipseşte de pe forum?" nu mă refeream la subiecte de discuţie noi, (acum constat că nu am fost nici eu suficient de explicit), pentru că acestea le puteţi deschide oricare dintre voi, ci la ceea ce vouă vă lipsesc pârghiile pentru a pune în practică.
Mă refeream la categorii, secţiuni, subforumuri, sau la alte componente ale forumului care pe care eu le pot crea, modifica, şterge, îmbunătăţi, etc.