ArThalia
Miercuri.08.09.2010. 03.37. *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conţine codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Noutăţi: Vă amintesc:

Căutăm moderatori

Pagina principală   Forum   Ajutor Caută Autentificare Creează un cont  
collapse

Pagini: [1]   In jos
  Imprimă  
Autor Subiect: Utilizatori care încalcă regulile forumului  (Citit de 564 ori)
0 Utilizatori ÅŸi 1 Vizitator pe acest subiect.
Geri LX
administrator
Veteran
*

popularitate: +7/-1
Deconectat Deconectat

« : Luni.01.09.2008. 22.02. »

Mă văd cu tristeţe nevoit să deschid această listă de utilizatori care au încălcat flagrant, cu sau fără intenţie, regulile forumului. [ Regulamentul forumului ]
Dacă încălcarea a fost făcută fără intenţie, nu se supără nimeni şi lucrurile pot reveni la normal.

Dacă încălcarea a fost făcută cu intenţie nu înseamnă că nu putem reveni la normal, dar utilizatorul trebuie să-şi dovedească bunele intenţii.

Dacă va dovedi în continuare reaua intenţie, îşi va pierde calitatea de membru al forumului prin ştergerea contului şi ban.

Nu vom trece în această listă utilizatorii dubiosi de care este plin internetul, cu Ip-uri din diferite ţări, care se inregistrează pe forumuri pentru a spama sau a face reclamă unor site-uri sau produse dubioase. Acestora le este şi le va fi şters contul şi eventualele mesaje cât mai repede cu putinţă.

Celor din listă vreau să le acordăm prezumţia de necunoaştere, grabă, sau alt motiv în afara relei intenţii.
Iar orice trecere în listă va fi precedată de un mesaj privat adresat utilizatorului respectiv.

Dacă doriţi să ne semnalaţi ceva, sau aveţi vreo nelămurire, folosiţi forumul de sugestii şi sesizări.
« Ultima modificare: Luni.01.09.2008. 23.46. de către Geri LX » Memorat

Libertatea de opinie, de exprimare a acesteia, este mai presus de convingerile personale.
...Chiar şi de convingerile unei majorităţi date de o conjunctură.

Cine nu e de acord cu mine,...nu e obligatoriu împotriva mea!
Geri LX
administrator
Veteran
*

Deconectat Deconectat

« Răspunde #1 : Luni.01.09.2008. 22.17. »

Deocamdată avem numai câţiva utilizatori care, cu sau fără rea intenţie, din neatenţie sau din alt motiv, nu au respectat înţelegerea de înregistrare pe forum.

- anonim1 s-a înregistrat pe forum folosind ca ID numele unei societăţi comerciale.
I-am schimbat numele afiÅŸat.
Are opţiunea de a-şi modifca profilul, de a alege un nume oarecare şi totul revine la normal.

-anonim3 s-a înregistrat pe forum folosind ca ID numele unui site.
I-am schimbat numele afişat şi i-am şters linkul spre pagina web respectivă din profilul personal. Are opţiunea de a alege un nume oarecare.
« Ultima modificare: Joi.04.09.2008. 22.53. de către Geri LX » Memorat

Libertatea de opinie, de exprimare a acesteia, este mai presus de convingerile personale.

Geri LX
administrator
Veteran
*

Deconectat Deconectat

« Răspunde #2 : MarÅ£i.02.09.2008. 22.00. »

-anonim4 încearcă înregistrarea pe forum folosind un nume (ID) identic cu o adresă web, (cum ar fi ...www.exemplu.ro) care deşi nu există sau nu este activă, poate crea confuzie determinând membrii forumului să-şi piardă timpul căutând în van pe internet.
Am schimbat numele afiÅŸat.
Are opţiunea de a schimba numele afişat prin profilul personal, (după ce se va înregistra pe forum folosind linkul din e-mailul trimis de forum). Dacă nu-şi activează contul în termen de 72 de ore acesta va fi şters.
...Dacă este o glumă sau o tentativă de şicanare, având în vedere coincidenţa cu deschiderea ieri a acestei liste ...şi situaţia se va repeta, va urma o interdicţie totală prin ban.
Ban-ul e cel mai simplu Smiley dar nu voi apela la această interdicţie decât dacă sunt nevoit să o fac.
« Ultima modificare: MarÅ£i.02.09.2008. 22.06. de către Geri LX » Memorat

Geri LX
administrator
Veteran
*

Deconectat Deconectat

« Răspunde #3 : Joi.04.09.2008. 22.55. »

Neînţelegere clarificată. Utilizatorul anonim 2 nu mai există, devenind membru al forumului, sub un nume propriu. Smiley

Mai sunt trei utilizatori care nu şi-au activat încă contul. Îmi pare rău dar dacă nu o vor face în următoarele 24 de ore voi fi nevoit să şterg respectivele conturi inactive.
Nu avem de unde să ştim dacă reprezintă utilizatori reali şi doritori să se înscrie în discuţii pe forum, sau boţi care testează securitatea la inscriere a forumului pentru a-l umple de spam.

Dacă sunt utilizatori reali şi au trecut o adresă de email validă, ar trebui să-şi verifice conturile de e-mail, inclusiv căsuţele de spam sau bulk ale acestora. Emai-ul de activare este în mod cert...trimis.
« Ultima modificare: Joi.04.09.2008. 23.28. de către Geri LX » Memorat

Geri LX
administrator
Veteran
*

Deconectat Deconectat

« Răspunde #4 : MarÅ£i.23.09.2008. 17.14. »

Utilizatorul anonim5 a folosit ca ID numele unei firme.

Are opţiunea de a-şi alege un nume afişat oarecare.

Memorat

Geri LX
administrator
Veteran
*

Deconectat Deconectat

« Răspunde #5 : MarÅ£i.23.09.2008. 17.14. »

Pe cuvânt dacă înţeleg...
Dacă aceşti utilizatori nu se înregistrează pe forum numai şi numai pentru a-şi face reclamă, de ce aleg nume de firme ca ID? Cum ar suna discuţiile..."Ştii Hotel Palace e e interesantă oferta ta."
sau " AÅŸa e Volkswagen...ai dreptate"
Iar dacă se înregistrează având ca singur (unic) scop reclama, demonstrează lipsă de respect faţă de ceilalţi membri ai forumului, ceea ce nu vom accepta (care membri ai forumului ar putea fi interesaţi de produse, dar ar putea avea şi întrebări, nedumeriri sau critici vis a vis de acestea).
Regulile forumului sunt acceptate în momentul înregistrării, nerespectarea lor (din moment ce alţii le pot respecta) demonstrează din start o lipsă de... respect.
« Ultima modificare: Miercuri.24.09.2008. 09.28. de către Geri LX » Memorat

Pagini: [1]   In sus
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

* Åžtiri culturale

- aici propuneţi surse -

• Presă centrală
  • Bucuresti
  • Timisoara

• completaÅ£i lista
    făcând propuneri
    de site-uri

* noutati tehnice

- aici propuneţi surse -

• stiri diverse
  • discutii din forumuri

• completaÅ£i lista
    făcând propuneri
    de site-uri

mini-enciclopedia scenei ÅŸi spectacolului

Participaţi la proiect!

* online recent
    • Dot Vizitatori: 5
    • Dot Ascuns: 0
    • Dot Utilizatori: 0

There aren't any users online.

* ultimele mesaje
    Electroacustica in aer liber de către DJ_CC
    [ Sâmbătă.04.09.2010. 20.42.]

Linkuri utile- sonorizare de către DJ_CC
    [ Sâmbătă.04.09.2010. 20.29.]

Lavalierele şi ...identificarea personajului. de către DJ_CC
    [ Sâmbătă.04.09.2010. 20.07.]

Ordonanţa de Urgenţă 58/2010 (...celor cu venituri din activitati independente) de către Geri LX
    [ Miercuri.01.09.2010. 15.37.]

Noi facilităţi pe forum de către Geri LX
    [ Luni.30.08.2010. 20.54.]

"NOAPTE BUNA, ROMANIA, ORIUNDE TE-AI AFLA !" de către Geri LX
    [ Luni.23.08.2010. 22.56.]

OUG nr. 63/30.06.2010 loveste fara mila institutiile culturale de către melindaagnes
    [ Sâmbătă.24.07.2010. 23.20.]

Lege noua... de către cris
    [ Joi.22.07.2010. 17.43.]

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC
    SimplePortal 2.3.2 © 2008-2010, SimplePortal
    Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
    Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!